ColorOS 11

Fluiditate
Stilul tau
PERSONALIZARE
ColorOS 11 Art+
ColorOS 11 art+ 壁纸
Imagini de Fundal Artistice
Vezi lumea prin ochii unui artist
Am colaborat cu artiști din întreaga lume și le-am dat o sarcină simplă: captarea minunilor lumii prin lentilele lor și crearea unor lumi fantastice folosind imaginația. O lume plină de artă este acum în palma ta. 3
Rămâi eficient
Fluiditate
EFFICIENT
ColorOS 11
ColorOS 11
ColorOS 11
Fundal Video
Fluiditate
remarcabilă
FLOWING
ColorOS 11
FricțiuneTimp

UTILIZARE RAM

0%

RATA DE RĂSPUNS

0%

STABILITATEA RATEI CADRULUI

0%

ColorOS 11ColorOS 11ColorOS 11
ColorOS 11ColorOS 11

Pornește aplicații mai inteligent și mai rapid ca oricând

Te-ai săturat să aștepți lansarea aplicațiilor? Sistemul îți observă modul zilnic de utilizare și intuiește care din aplicație vrei s-o deschizi și o preîncarcă pentru tine. Viteza de lansare a aplicațiilor poate fi îmbunătățită cu aproximativ 23,63%. 6

Netedă și durabil în orice moment

Sistemul curăță automat fișierele nedorite și defragmentează spațiul de stocare al telefonului. Astfel, telefonul tău funcționează la fel de rapid ca în prima zi, chiar și după utilizare prelungită.

ColorOS 11
ColorOS 11ColorOS 11ColorOS 11ColorOS 11ColorOS 11
 • ColorOS 11
  Curățarea
  68,2 MB
 • ColorOS 11
  Defragmentarea discului
  137,2 MB
 • ColorOS 11
  Curățarea RAM
  35,6 MB
 • ColorOS 11
  Optimizarea bazei de date
  24,2 MB
ColorOS 11

Mod de economisire a energiei

Tastează până la 90 de minute cu o baterie de 5%

Modul de economisire a energiei folosește o serie de strategii de economisire a energiei, cum ar fi scalarea frecvenței procesorului și reglarea luminozității ecranului, pentru ca bateria să reziste mai mult. În acest mod, utilizatorii pot alege până la 6 dintre aplicațiile preferate pe care să le păstreze, și să poată continua activitatea lor de zi cu zi.

Protecția bateriei

Încarcă în siguranță, dormi profund

Încetinește uzarea bateriei. Pentru a evita supraîncărcarea, această funcție învață rutina zilnică de încărcare și controlează viteza de încărcare pe timp de noapte. Telefonul tău va fi complet încărcat înainte de a te trezi.

Sistem privat

Creează un spațiu pe care numai tu îl poți accesa

Sistemul privat este modalitatea perfectă de a îți proteja datele. Poți crea un sistem separat în care aplicațiile și datele tale sunt independente de sistemul original și îl poți face accesibil doar prin amprentă sau parolă.

 • 1. Versiunea beta va fi lansată pe partide. Versiunea Beta nu este disponibilă pentru rezidenții Uniunii Europene, Zona Economică European și modelele exclusive pentru transportatori din cauza politicilor locale.
 • 2. Funcția personalizabilă a ecranului Always-On este disponibilă doar pe anumite modele AMOLED cu ColorOS 11. Vă rugăm să consultați produsul real.
 • 3. Artist Wallpaper Project nu este disponibil în UE, Rusia, Kazahstan sau Mexic, de asemenea, nu este pe dispozitivele unor operatori.
 • 4. Partajarea cu dispozitivul din apropiere este acceptată numai pe dispozitivele cu Android 11 sau o versiune ulterioară.
 • 5. FlexDrop va fi disponibil pe versiunea ColorOS 11, din octombrie 2020.
 • 6. Este afișat ca animație, dar rulează în fundal. Nu este o pagină afișată.
 • 7. Sistemul privat va fi disponibil pe ColorOS 11, din noiembrie 2020.
 • 8. Toate datele sunt obținute în urma testelor de laborator, efectuate în condiții speciale și sunt doar de referință. Datele reale pot varia în funcție de mediul real al aplicației, dispozitive, versiuni de software. Toate datele sunt supuse utilizării efective.
 • 9. Conținutul interfeței produsului (inclusiv, dar nelimitat la UI, UX, fundal) afișat pe site-ul complet este furnizat doar cu titlu de referință. Funcția reală se bazează pe versiunile de software, al căror timp de lansare și zonă geografică pot varia. Tot conținutul și funcțiile sunt supuse utilizării reale.
 • 10. Vom continua eforturile consistente în dezvoltarea funcției produselor, în consecință, conținutul interfeței produsului (inclusiv, dar fără a se limita la UI și fundal), funcționalitățile, datele de performanță afișate pe site-ul complet se pot modifica, ColorOS poate actualiza tot conținutul afișat. Orice modificare și ajustare menționată anterior va fi efectuată fără o notificare specială.

Hotline.svg

Apelați asistență

080061421

Luni -Vineri

9:00-18:00